Автор
Woman.bg

Наоми Кембъл се съблече гола насред пустинята (снимка)

Кралицата на екзотичната красота Наоми Кембъл сподели изключително провокативен кадър в Инстаграм, който е част от фотосесията ѝ за новото издание на британския Vogue. 49-годишният модел е по средата на пустинята и няма дори и намек за дреха върху тялото си. Единствено тънко сребърно коланче, напомнящо по-скоро гривна, краси кръста на Наоми.

Снимките са направени в Кения, а красавицата погъделичка любопитството на феновете си със снимката, която сподели в Инстаграм. Тя се възползва от случая, за да сподели колко труд и време ѝ е коствало да преодолее бариерите си и да позира чисто гола пред обектива. И въпреки че днес Наоми е еталон за перфектно тяло, някога тя е била срамежливо и пренебрегнато от връстниците си момиче:

„Не се чувствах добре в кожата си, докато растях. Отнасях много подигравки в училище, сякаш бях непълноценен човек. Единственото време, в което забравях за всичко, бяха уроците по танци. Само тогава можех да приема тялото си. Когато се захванах с мода, нямах никаква представа как да позирам. Използвах уменията, които бях придобила от уроците по балет. Просто танцувах и скачах пред обектива.“

View post on Instagram
 


Наоми признава, че фотографът Стивън Мейзъл има голям принос за повдигането на самочувствието ѝ. Именно той я е научил да позира уверено, особено за фотосесиите по бельо.

„Преди, когато излизах навън с панталон по тялото, винаги си връзвах жилетка на кръста. Притеснявах се да подчертавам формите си“, споделя още Наоми.

„Отне ми много време да се почувствам добре в тялото си. Това се случва постепенно с възрастта, а при мен самочувствието дойде едва през последните няколко години“, категорична е красавицата.

За щастие неувереността на Наоми не е успяла да ѝ изиграе лоша шега и от десетилетия насам светът не спира да се възхищава на изкусителното ѝ тяло.

Четете още: Разберете момче или момиче очакват Златка и Джизъса