Автор
Ева Григорова

Направо ни скри шапката: Джони Деп и новото му гадже всъщност са били заедно от месеци!

Джони Деп и неговата нова изгора - адвокатката Джоел Рич всъщност отдавна не са се крили от зорките погледи на медиите, но въпреки това никой досега не беше заподозрял, че двамата имат връзка.

Въпреки че нямаше официална роля в делото, което Деп заведе срещу бившата си съпруга Амбър Хърд, Рич беше снимана в съда във Вирджиния почти всеки ден от продължилия седмици процес, в периода от 11 април до 1 юни.



37-годишната адвокатка, базирана в Лондон, представляваше 59-годишния Деп в делото му за клевета в Обединеното кралство срещу вестник The Sun през 2020 г. Въпреки съдебната загуба, на двойката им излезе късмета в любовта.

По време на последния процес на Джони, Рич пристигаше със звездата от "Карибски пирати", седеше точно зад него на първия ред, махаше на феновете на актьора в края на деня, излизайки с него от съдебната зала и дори си тръгваше със същото превозно средство.



Всички почитатели на Деп са изумени от факта, че новата му приятелка е била пред тях през цялото това време, а никой не е подозирал за връзката им. Не е ясно кога отношенията им са станали романтични, а представители на актьора не могат да бъдат открити за коментар от медиите.

Въпреки това Us Weekly разпространи информацията, че двамата са се срещали "дискретно" в хотели по време на ранните етапи на романса им.



Рич е майка на две деца, която е в процес на развод и очевидно е била омъжена, когато е срещнала Деп.

По време на процеса всички бяха убедени, че Джони има връзка с друга своя адвокатка - Камила Васкес, но тя отрече слуховете и дори ги нарече “сексистки”.



Междувременно стана ясно, че процесът между Деп и неговата бивша съпруга Амбър Хърд вече е превърнат във филм, който ще дебютира на 30-ти септември. Лентата носи името "Hot Take: The Depp/Heard Trial", а бързината, с която се появява, говори за факта, че снимките са започнали още по време на процеса.

Що се отнася до правния екип на бившата двойка, Мелиса Марти ще се превъплъти в ролята на адвоката на Деп - Камил Васкес, а Мери Кариг ще видим като адвоката на Хърд - Илейн Бредехофт.



Припомняме, че на 1 юни съдебните заседатели във Вирджиния постановиха, че Амбър Хърд е оклеветила Джони Деп в публикацията ѝ от 2018 г. за домашно насилие и малтретиране, публикувана в Washington post. Развръзката на сагата между бившата двойка донесе на актьора повече от 10 милиона долара обезщетение. От своя страна Амбър получи 2 милиона долара в насрещен иск. В момента и двамата обжалват присъдите.