Напук на болестта: Брус Уилис се завръща в киното

04 октомври 2022 | 15:01
7932
1
Снимки: Instagram
1

След новината, че Брус Уилис се оттегля от киното, стана ясно, че напук на болестта актьорът ще продължи да се снима в киното. 

Припомняме, че причина 67-годишният актьор да сложи край на кариерата си е диагнозата афазия - разстройство, което засяга когнитивните способности и която му пречи да запомня текстовете за ролите си. Това силно разстрои феновете, които побързаха да намерят алтернатива. Актьорът ще може да се появи на филмовите екрани, но вече в цифровото си копие. Факт е, че преди дни Уилис продаде правата върху своя образ на технологичната компания Deepfake. Сега, с помощта на технологията, цифровото изображение на актьора може да се използва за филми и реклами.

Освен това, Брус Уилис стана първата холивудска звезда, която продаде правата върху дигиталното си копие. По-рано такива технологии бяха използвани само във филмите „Междузвездни войни“. 

„За мен това е страхотна възможност да се върна назад във времето. Можех да работя и да участвам в снимки, дори когато бях на друг континент“, призна актьорът.

Имайте предвид, че по-рано Брус Уилис вече се появи по този начин в реклама на руския клетъчен оператор Мегафон. Тогава компанията успя да създаде серия от много части, за да подкрепи пускането на нови тарифи.Главният герой на видеото беше комикът Азамат Мусагалиев, както и цифровият близнак на Уилис. В рекламата те играят партньорски специални агенти, които обезвреждат бомба. 

Четете още: Гуен Стефани избра наше момиче в отбора си в шоуто "Гласът" в САЩ


Още по темата

Коментари

1 фен
  04 октомври 2022 | 18:35 отговор
 

Старост-НЕРАДОСТ.Дръж,се наборе.

 

Добави Коментар

Най-четени