Натали Трифонова и майка ѝ взривиха мрежата. Господи, какви крака!

Синоптичката Натали Трифонова разгорещи страстите, споделяйки снимки с майка си от рождения си ден. Сладките кадри от пищното парти дългокраката блондинка сподели на профила си в Инстаграм.

Сред гостите, разбира се, беше и мама Ванина, която по нищо не отстъпва на изящната си дъщеря и спокойно може да мине за нейна връстнича.

View post on Instagram
 


Пременени в къси секси тоалети и с високи токчета, двете чаровници демонстрираха завиден силует в столична пицария. Снимките, за които те позираха с широки усмивки, са ярко доказателство за това.

И докато грациозната майка бе заложила на класическо черно, щерката предпочете палава рокля в шармантни сребристи оттенъци и пера.

Веднага щом кадърът с дългокраките красавици се появи на профила на Трифонова, социалната мрежа избухна. Към Натали заваляха бурни хвалебствия и честитки, а майка ѝ получи заслужени възторжени комплименти.

View post on Instagram
 

Припомняме, че наскоро из интернет пространството плъзна слухът, че Трифонова е замесена в скандална любовна афера с влиятелен мъж от политиката. Кой обаче е тайнственият господин, така и не стана ясно, с изключение на това, че е министър.

Четете още: Натали Трифонова в скандална афера с женен мъж