Наталия Водянова показа порасналата си дъщеря. Истинска красавица! (снимки и видео)

Въпреки натоварения си график Наталия Водянова намира време за всеки член от голямата си фамилия. На 24 март дъщерята на световноизвестния супермодел - Нева Портман, навърши 15 години. В чест на празника на момичето си Наталия ѝ посвети трогателна публикация в Инстаграм и сподели селекция от снимки на порасналата си наследница.

"Тази готина (а понякога и палава) котка днес е на 15! Всички те обичаме много, много, много! Нямам търпение да ходим заедно на ролери", написа Водянова към кадрите.

View post on Instagram
 


Нева е дъщеря на 39-годишната красавица от бившия ѝ съпруг Джъстин Портман - британски лорд, художник и артист. Фенове на Наталия веднага отбелязаха, че Нева е взела най-красивите черти на родителите си. А някои пизтъкнаха, че момичето дори може да се конкурира по красота със звездната си майка.



"Каква красота! Успяла е да вземе всичко най-добро от красивите си родители", "Вижда се синята кръв! Най-чистото момиче! Честит рожден ден!", "Честит рожден ден на вашата красота!", "Тя е толкова вълшебна! Нека бъде щастлива", "Нева е толкова красива. Дори по-хубава от мама", "Много красива и е ясно, че е мило момиче. Прилича на татко си", гласят част от коментарите под снимките.

Наталия Водянова е майка на пет деца. Чаровната Нева е единственото момиче сред четирима братя - двама от Джъстин Портман и двама от Антоан Арно, с когото дели покрив вече повече от осем години. Моделът се омъжи за френския бизнесмен през септември 2020 г.

View post on Instagram
 

Гордата майка зарадва почитателите си и с трогателно клипче от рождения ден на дъщеря си, на което един от братята ѝ - Максим, подарява на Нева чифт спортни обувки, а тя грейва от щастие.

View post on Instagram
 

Четете още: Супермоделът Наталия Водянова - от Пепеляшка до покровител на нуждаещите се и посланик на ООН