Автор
Woman.bg

Наум Шопов и Теа споделиха трогателно видео от раждането

Наум Шопов и любимата му Теа са родители само от 11 дни, но вече са готови да открехнат завесата и да ни позволят да надникнем в семейната им идилия. Двойката сподели видео в канала си в Youtube от деня на раждането на малката Амая и от емоциите, които следват от тогава до сега.

View post on Instagram
 

Момиченцето се роди на 5 декември, а щастливата новина бе съобщена от самия звезден татко. Във видеото той не крие огромното си вълнение и дори откровено споделя как се чувства и колко неземно щастлив е бил, когато е зърнал първородната си дъщеря за първи път. По думите му тя била толкова малка и крехка, че дори го било страх да я докосне. Също така Наум е откровен, че покрай следването си е виждал много бебета, но сега е съвсем различно, когато пред него стои собственото му дете.

Раждането минало леко, а Теа изглежда толкова щастлива и спокойна. Младото семейство разкрива, че животът им продължава вълнуващо и безпроблемно, дори и малката Амая вече да има колики. А сега предстоят едни много по-различни и топли празници за Наум и Теа.

*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци!

Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.