Не може да бъде: Тръмп се страхува от Меган! Ето коя ще е следващата жертва на Опра!

Меган Маркъл - дамата, която завладя сърцето на заклетия ерген принц Хари и успя да вземе страха на всички, включително и на един от най-влиятелните ѝ опоненти Доналд Тръмп. Тази сутрин научихме, че президентът, който никога не се е притеснявал да сподели искреното си и неласкаво мнение за херцогинята, в момента трепери от страх. Ето защо той не обелва и дума публично за интервюто на Меган и Хари пред Опра Уинфри.

Бившият съветник на Тръмп споделя, че той продължава да отстоява позицията си, като не симпатизира на херцогинята. "Аз казах, че Меган не е добър човек и сега всички го виждат", е бил тайният коментар на Донлад за телевизионната изява на кралската двойка. Републикаценът обаче не би рискувал да заяви пред света, че не одобрява интервюто, тъй като го било страх да не бъде критикуван за изказването си, както се случи с журналиста Пиърс Морган, който дори загуби работата си, след като сподели, че не вярва на нито една дума на Меган.

Последният път, в който Доналд Тръмп си позволи да коментира поведението на Маркъл, бе когато тя и принц Хари съобщиха за решението си да напуснат кралското семейство. Тогава президентът сподели искрено, че прекалено много уважава кралицата, за да приеме случващото се. Той е категоричен, че тя винаги е постъпвала правилно и с нищо не е заслужила постъпката на внука и снаха си. Тръмп добави, че не харесва Меган и пожелава успех на Хари, тъй като ще му е нужен с жена като нея.

Междувременно потребители в мрежата, развълнувани от шокиращото интервю на Меган и Хари, не спират да предполагат коя ли ще е следващата звезда, която ще се осмели да проговори толкова открито с Опра. Едно от най-спряганите имена е това на Бритни Спиърс. Тя, подобно на херцозите, също е добре запозната с натиска за мълчание. Почитателите на Бритни копнеят тя да получи възможността да проговори пред камерите за всичко, което се случва в живота ѝ през последните години. Някои обаче се опасяват, че подобно интервю би било трудно или почти невъзможно, тъй като певицата няма право да взима самостоятелно решенията за такива изяви. Припомняме ви, че Спиърс води усилена съдебна битка срещу баща си, който все още е неин попечител и има ръка над целия ѝ живот - включително всяка нейна изява и абсолютно всичките ѝ авоари.

Родителят на Бритни също така я спира да се омъжи за приятеля ѝ Сам Асгари, от когото певицата копнее да има дете. Как живее с всички забрани и ще има ли някога нормален живот, феновете на певицата изгарят да чуят от самата нея. Сега всичко е в ръцете на Опра!

Четете още: Кейт Мидълтън - злата етърва, която разплака Меган преди сватбата, а кралското семейство лъже