Автор
Ева Григорова

Нервите на Кание не издържаха: Преби фен! Ким се целувала нагло пред него с новия си!

Кание Уест отново е в заглавията на всички американски медии.

След като бившата му съпруга Ким Кардашиян реши да продължи напред и си намери ново гадже - комикът Пийт Дейвидсън, Кание се опита да направи същото. Рапарът започна да излиза с изкусителката Джулия Фокс, а множество наблюдатели забелязаха, че само за няколко дни той тотално промени стила на своята нова изгора.

View post on Instagram
 

Напрежението явно обаче трудно понася на Уест, който наскоро смени името си на "Йе" и той удари свой фен-провокатор. Предполага се, че почитателят е искал да вземе автограф от звездата и е направил снимка без негово разрешение. Рапърът поискал да не го снима, заявявайки, че хората не разбират трудностите в живота му. Според изданието един от групата фенове му отговорил: „Нищо, всички си имаме семейни проблеми“.

Оказва се, че Кание е бил заснет веднага след конфликта до клуб Soho West в Лос Анджелис, а записът набързо обиколи мрежата. На кадрите, заснети от очевидци, се вижда как музикантът крещи на жена, която се оказа негова братовчедка. Твърди се, че Уест се нахвърлил на мъжа и го повалил на земята. Музикантът го ударил по главата и врата, след което потърпевшият останал да лежи на асфалта.

В новата песен на Уест, която носи името “My Life Was Never Eazy", той директно заплашва новият любим на бившата си съпруга. "Господ ме спаси от онази катастрофа, само за да мога да сритам Пийт по задника" - се казва в парчето. Текстът е референция към сериозна катастрофа, която рапарът преживя през 2002 г.

View post on Instagram
 

Междувременно Кание даде и първото си интервю след инцидента. В него той призна, че е ударил младия мъж, но сподели, че той не е негов фен, а човек който през последните дни го е преследвал за автографи и след това ги е продавал. Рапарът допълни, че е бил изключително ядосан и на Ким Кардашиян, която се целувала най-нагло пред очите му с новия си любим. Уест твърди още, че тя не му давала да вижда децата си, както и да влиза в бившия им общ дом, който обаче бил отворен а Пийт Дейвидсън. Кание не бил съгласен и децата му да присъстват в социалната мрежа TickTock без неговото разрешение.

View post on Instagram