Автор
Woman.bg

Невероятно! Приложение показва звездите без грим (Снимки)

Не е тайна, че за да изглеждат винаги в перфектна форма и блестящ вид, знаменитостите прибягват до услугите на цял арсенал специалисти - като се започне от коафьори, козметици, фитнес инструктори и се стигне до така любимите на всички тях майстори-макиажисти.

Дженифър Лорънс

Ето защо сме свикнали да възприемаме звездите едва ли не като същински богове и богини, неподлластни на времето и годините, а когато волно или неволно станем свидетели на тяхната непринуденост във външността им, демонстрирана извън светлините на прожекторите, оставаме изненадани и... поразени.

Анджелина Джоли

Честно казано, не липсват имена от публичното пространство, които изобщо не се притесняват да снимат лицата си в натурален вид, като например Синди Крауфорд, Дженифър Лопес. Гуинет Полтроу. Виждали сме ги на профилите им в социалните мрежи и с ръка на сърце дори признаваме, че някои от тях изглеждат по-красиви без грим.

Сега обаче приложението Make App буквално сваля маската на макиажа, показвайки директно лицето такова, каквото е. Съдейки по споделените в сайта The Sun снимки, минали през приложението, едва ли повечето от техните притежатели биха останали доволни.

Четете още: Вижте живата кукла Барби без грим!