Автор
Ева Григорова

Незаконната внучка на Грейс Кели отпразнува рождения си ден на розово парти

Незаконната внучка на принцесата на Монако Грейс Кели отпразнува 24-ия си рожден ден на специално розово парти.

Камила Готлиб е плод на любовта между дъщерята на Кели - Стефани, и нейния телохранител Жан-Реймънд Готлиб. Тя е незаконно дете на двамата и не може да стане принцеса на Монако, но животът ѝ съвсем не е обикновен и тя живее като кралска особа. Името на бащата на Камила не фигурира в акта ѝ за раждане, но тя носи фамилията му.

View post on Instagram
 

През уикенда младото момиче отпразнува рождения си ден с шумно парти и не пропусна да сподели любопитни кадри в своя профил в Инстаграм.

На една от снимките Камила позира с огромна кошница с рози, а на друг кадър тя вече е с приятелка на фона на розова стена и балони с каубойски шапки. На друга снимка се вижда как модният дизайнер Андреа Дел Монако целува рожденичката по бузата. Явно купонът е бил шумен и весел.

View post on Instagram
 


Под публикацията Камила Готлиб е написала простичко: „Много ви благодаря на всички за пожеланията за рождения ми ден.“

Говори се, че принцеса Стефани, която е по-малката сестра на принца на Монако Албер, е родила Камила от бившия си бодигард Жан Реймонд Готлиб. Въпреки че момичето носи неговата фамилия, Стефания никога не е потвърждавала публично, че той е баща на дъщеря ѝ.

View post on Instagram
 


Тъй като Стефани и Готлиб никога не са били женени, Камила не носи титлата “принцеса”, за разлика от нейните по-големи полубрат и сестра, които са родени от бодигарда Даниел Дюкре. Сега Луис е на 29 години, а Полина е на 28.