Ники Кънчев ни просълзи: Сподели последното съобщение, което Димо му написал от болницата

Цяла България скърби за вокалиста на P.I.F. Димо, който си отиде без време, след трудна битка с коронавирус.

Ники Кънчев бе един от известните българи, които споделиха своята мъка. Той буквално просълзи последователите си в социалната мрежа Facebook, споделяйки последното съобщение, което Димо му изпратил от болницата.

"Сбогом, Димчо!

Още един от братята ми по оръжие и музика си тръгна.
Само на 45. Супер несправедливо! От Ковид!
Последното, което ми написа от болницата беше:
"Имам прекрасна жена, две прекрасни дъщери от тази жена. Две кучета на 10 голден и на 2 той пудел. Страхотни китари, пиана и микрофони. Имам всичко човек, от мен се иска да работя. Искам да ми дойдеш на гости да изслушаме някой албум, но на плоча. Имам си специално място."
Е приятелю любими, вече си на "специално място".
Пускай си каквото решиш с другите велики.
Твоята "Приказка" тук свърши, но продължава Горе.
Сбогом, Димо от "Пиф" както те знаеха. Певец, актьор, пич, варненец по-рождение, сиатълец по акъл.
Душа човек.
Сбогом, Димчо!" - написа тв водещият в своя профил.

View post on Instagram
 

Димо Стоянов загуби битката с коронавируса след дълга борба и преливане на кръвна плазма преди дни. Припомняме още, че на 9 декември във „Фейсбук“ страницата на групата бе публикуван призив за даряване на кръвна плазма, защото състоянието му е било тежко. На следващия ден от групата информираха, че е намерен човек, който да дари кръв. Въпреки това обаче певецът не успя да надвие болестта.

View post on Instagram
 

След него десетки известни личности изразиха скръбта си от загубата на този голям талант в социалните мрежи. Сред тях са Рафи Бохосян от Х фактор, Евгения Джаферович, Михаела Филева, Люби Киров, Албена Михова, Ваня Щерева, Елизабет Методиева и Мира Добрева.