Никога не сте виждали такова нещо: Брад Пит се появи с пола на премиера!

20 юли 2022 | 16:57
4742
4
Инстаграм, Getty images
4

Трябва да си признаем … Брад Пит изглежда чудесно … дори и с пола!

Актьорът се появи с нестандартната одежда на премиерата на филма Bullet Train в Берлин, Германия. На червения килим той демонстрира дрехата, под която си личаха мускулестите му прасци.

Той я комбинира с кафява жилетка и риза, както и с високи ботуши. Истината е, че много малко хора на планетата биха изглеждали добре в този ансамбъл.

Модата с мъжките поли завладява все повече холивудски знаменитости, а с такива вече сме виждали Хари Стайлс, Вин Дизел, Джерад Бътлър, Били Портър, Джаред Лето и Джейдън Смит.

Филмът Bullet Train е базиран на романа на японския писател Котаро Исака, който е публикуван за първи път в родината му през 2010 г. В него се разказва историята на пeтимa yбийци, които се озовават на високоскоростен влaк в Toкиo. Koгaтo paзбиpaт, чe ca зaeднo в eдин и cъщи влaщ, тe ocъзнaвaт, чe миcиитe им нe ca тoлoвa paзлични, oлoтo изглeждaт нa пpъв пoглeд.

Още по темата

Коментари

4 Янка
  23 юли 2022 | 00:29 отговор
 

Чера възмутените коментари и си мисля, едно време са се възмущавали и от жените в панталони. А какво да кажем за средновековните мъжки костюми и перуките? Я малко повече толерантност, мода като всяка друга.

 
3
  21 юли 2022 | 10:31 отговор
 

И с пола, и без пола е супер секси, обаче костюмът като цяло все едно го е извадил от кофата за боклук, явно е целян ефект обаче не се е получило, кофти!

 
2 ДАЯ
  20 юли 2022 | 21:21 отговор
 

ПРЕКРАСЕН,СЕКСИ И МНОГО ТАНАТЛИВ!!!

 
1 Моон
  20 юли 2022 | 20:29 отговор
 

Ем той и робърт дауни джуниър преди извстно време се появи така... Тотално са издранчали всички отвъд океана и не само.. На къде отива всичко, един бог знае..

 
 
Рианка
21 юли 2022 | 02:08

Познай... към Еволюция

Добави Коментар

Най-четени