Никога няма да я познаете - София Вергара е друг човек!

21 януари 2022 | 11:19
1901
1
Getty Images/ Instagram
1

София Вергара се преобрази до неознаваемост за новата си роля на най-влиятелната жена в света на дрогата. Актрисата ще изиграе Гризелда Бланко в новия минисериал „Гризелда“, който подготвя Netflix.

Режисьор на проекта, който ще се състои от само шест серии, е Андреас Баис. „Гризелда“ е посветен на колумбийката Гризелда Бланко, която създава един от най-влиятелните картели в историята и която участва във войната за наркотиците в Маями през 70-те и 80-те години.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ExtraTV (@extratv)

„Отдадена майка, убийственият чар на Гризелда и непредвидимата жестокост ѝ помагат перфектно да балансира между семейството и бизнеса, като с това си печели прякора Кръстницата“, се казва в официалното описание на сериала.

 


На първия фотос от снимачната площадка на сериала се вижда, че гриьморите и стилистите на проекта са направили невъзможното - тотално са заличили сексапила на Вергара, която не прилича на себе си. Изражението ѝ е каменно, а тя нервно пуши цигара.

„Гризелда Бланко е била личност, по-голяма от живота. Нейните безмилостни, но разумни тактики са ѝ позволили да управлява империя за милиарди много преди издигането на мъжките наркобарони, които познаваме днес“, каза София в свое миналогодишно интервю.
 

Още по темата

Коментари

1
  21 януари 2022 | 12:09 отговор
 

Тъпа мексиканска проститутка.

 
 
21 януари 2022 | 12:19

а ти си ограничен български селяндур

Добави Коментар

Най-четени