Николета Лозанова влиза в ново амплоа – на влогър. Бившата половинка на Валери Божинов се похвали за собствения си влог канал в профила си в Инстаграм.
„Моят подарък за вас е личният ми YouTube канал, където ще ви споделям видеа, непоказвани никъде и никога до сега“, обясни плеймейтката.

View post on Instagram
 


В първото клипче НиЛо споделя подготовката ѝ за партито по случай 32-рия ѝ рожден ден. Прохождащата влогърка разкрива избора на тоалет, грим и прическа. Чернобялото клипче е харесано над 60 хиляди пъти от последователите на Лозанова в социалната мрежа. Въпреки че гласът на пловдивчанката така и не се чува във видеото, почитателите ѝ се надяват в следващото клипче тя да проговори.

View post on Instagram
 

Припомняме ви, че на 30 ноември Николета стана на 32 години. Красавицата отпразнува рождения си ден като истинска кралица. Столичният Bedroom premium club бе напълно преобразен в приказно ледено кралство от седеф, сапфири и диаманти.

View post on Instagram
 

За празника бяха поръчани над 100 литра луксозно френско шампанско, което се превърна в основния акцент на събитието. Кетърингът бе прецизно селектиран с изискани гурме деликатеси, повечето от които с любимия на Николета бял трюфел „Алба“.

*И понеже Коледа наближава, а ние от Woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.