Автор
Весела Георгиева

Никълъс Кейдж за смъртта на Лиса Мари: Това е опустошителна новина

"Това е опустошителна новина" - това каза пред Hollywood Reporter актьорът Никълъс Кейдж за смъртта на бившата си съпруга Лиса Мари Пресли.

"Лиса се смееше най-много от всички, които съм срещал в живота си. Тя изпълваше със светлина всяка стая, в която влезе. Аз съм с разбито сърце.", казва още Кейдж.

Бракът му с Лиса Мари продължава точно 104 дни между 2002 и 2004 г. Запознават се на парти през октомври 2000 г. и между тях пламва любов от пръв поглед.

View post on Instagram
 

Срещат се след развода на дъщерята на Краля на рока Елвис с Майкъл Джексън, докато тя все още е сгодена за хавайския певец Джон Осайка. Кейдж, от своя страна, е приключил връзката си с Патриша Аркет.

Двамата с Лиса Мари се появяват публично за първи път през май 2001 г. Женят се на 10 август 2002 г., когато се навършват 20 години от смъртта на Елвис Пресли. Актьорът е голям негов почитател.

Връзката е бурна. По-късно стаа ясно, че са се карали постоянно. През 2003 г. Лиса Мари Пресли описа отношенията им пред сп. "Ролинг Стоун" по следния начин: "Не можеш да избухнеш и да ми се обадиш четири дни по-късно, очаквайки всичко да се върне към нормалното... И двамата бяхме като две 12-годишни деца в пясъчна кула."

View post on Instagram
 

„Утешава ме в известен смисъл мисълта, че Лиса се е събрала отново със сина си Бенджамин - сподели още Никълъс Кейдж, имайки предвид самоубилия се на 27-годишна възраст неин син от първия й брак с музиканта Дани Киоу.

Лиса Мари никога не се възстанови напълно след тази трагедия.

Единствената дъщеря на Елвис Пресли почина от сърдечен удар в четвъртък, на 12 януари.