Нина Добрев се оказа яко маце, след като успя да пребори с голи ръце новия си приятел - сноубордиста Шон Уайт, и да го метне право в басейна. На финала канадската актриса с български произход, все пак прояви благородство и като истински спаринг партньор, към водата барабар с Шон полетя и тя.

Всъщност става въпрос за палава заигравка между двамата, докато се чудят кой от тях първи да скочи в басейна.

View post on Instagram
 

"Не знаех, че се изправям срещу шампион по борба в лека категория от България", написа с чувство за хумор Уайт към кадрите, които той сподели в социалните мрежи.

Припомняме, че за първи път Нина и Шон бяха засечени от папараци да карат колело през април тази година.



Според източници на Us Weekly пък Добрев и Уайт дори са били заедно на почивка в Южна Африка, откъдето Нина периодично споделяше снимки в социалните мрежи, но без на тях да е с Уайт. Причината за това е, че тогава двойката все още криеше връзката си.

Спекулациите около потенциалната връзка между звездата от „Дневниците на вампира“ и олимпийския спортист приключиха в края на май, когато Нина публикува обща снимка за радост на феновете си. Под кадъра, на който се вижда, че се грижи за огнените коси на половинката си, тя шеговито написа: „Ще го добавя към CV-то си: фризьор“.

View post on Instagram
 

От своя страна пък тогава Шон също не ѝ остана длъжен и сподели фотос с новата си прическа – дело на Добрев, с думите: „Фризьорът ми каза, че не би се справил. Така че тя го направи“.

View post on Instagram
 

Според източници искрата между Нина и Шон прехвръкнала, след като са прекарали Нова година заедно, но чувствата помежду им се задълбочили след обявяването на пандемията и препоръките за спазване на самоизолация и дистанция.

Припомняме ви, че през ноември 2019 г. актрисата се раздели с режисьора Грант Мелън след продължила по-малко от година връзка.

Четете още: Нина Добрев показа новото си гадже