Нина Добрев разтопи феновете с това сладко видео от детството си

На 9 януари Нина Добрев чукна Христова възраст, а поводът тя отбеляза с мило сладко видео, с което канадската актриса с български корени успя да разтопи сърцата на почитателите си.

1-минутното филмче ни пренася назад в детството на Нина, когато тя е била очарователно малко момиченце, а думите, които звездата от „Дневниците на вампира“ е избрала за заглавие, гласят следното: „Времето лети, когато си малък пънк... Този пънк току-що навърши 33“.

View post on Instagram
 


Добрев е родена на 9 януари 1989 г. в София, но едва на две години емигрира заедно със семейството си в Торонто. Говори свободно английски и български език. Има по-голям брат Александър, който следва инженерна специалност, баща ѝ Камен е компютърен специалист, а майка ѝ Михаела е художничка. В интервюта нашето момиче неведнъж заявява, че се гордее с българския си произход.

В момента актрисата се наслаждава на романса си с любимия си Шон Уайт. С професионалния сноубордист са заедно от 2020 г. насам. Двамата са очарователна двойка и често ни радват от социалните мрежи със запечатани мигове от личния си живот.

View post on Instagram
 

Четете още: Наталия Гуркова с нова професия!