Нина Добрев с трогателни слова и кадри за смъртта на баба си

Нина Добрев сподели трогателни слова и кадри със своите 24 милиона последователи в социалната мрежа Instagram. От тях станя ясно, че тя е загубила любимата си баба.

Нина разкри как са изглеждали последните часове на възрастната жена, които двете са прекарали заедно. Актрисата сподели, че е успяла да се сбогува с баба си, което не е направило болката й по-малка, но все пак й е дало мъничка утеха. Добрев показа и снимки на младини на своята баба, от които става ясно откъде е наследила своята красота.

“Снощи една глава приключи. Сърцето ме боли. Годината, която беше предизвикателство за всички се влоши. Въпреки това се опитвам да бъда благодарна. Аз съм такава късметлийка. Имам толкова много красиви спомени с теб, които продължават да проблясват в съзнанието ми като на филм. Ти ме научи на толкова много неща и обичаше всички ни толкова дълбоко през своите 87 години. Светът имаше късмета да те има в него”, пише Добрев.

View post on Instagram
 

„Ти беше светица. Възпитател. Защитник. Любяща майка. Отдадена баба. И сега си ангел, някъде където е несъмнено по-добре, отколкото е тук в момента. Имах рядката възможност да се сбогувам. Знам, че на толкова много хора тази година не им беше позволен този лукс. Това не прави нищо от случилото се по-лесно, но през сълзите мога да оценя тази невероятна възможност”, допълва тя.

View post on Instagram
 

„Благодаря ти, че се задържа толкова дълго, колкото можа, знам, че накрая не ти беше лесно, но ще ценя последните моменти, които споделихме заедно завинаги. Обичаме те и ще те носим в сърцата си, докато бият. Липсваш ми, баби. Почивай в мир. Моля, прегърни и целуни деди от мен, когато се видите”, написа още Добрев.

През декември раздаваме страхотни награди. За да спечелите, кликнете тук.