Автор
Веселина Петрова

Нина Добрев връзва кучето за колана на дънките и го разхожда в парка (снимки)

На фона на новината, че в приютите за бездомни животни в САЩ вече няма кучета, фотографи заснеха Нина Добрев да разхожда своя домашен любимец по алеите на Лос Анджелис. Без маска и други предпазни средства.

Красавицата с български произход е облякла удобен сет от къси панталонки и блузка, пуснала е свободно косата и се наслаждава на разходката в парка.



Факт е, че общуването с четириног приятел е най-добрият антидепресант. А методът на лечение е супер лесен – просто погалвате животното и нивото на стреса рязко спада. Тъгата също изчезва.

Може би именно този четириног приятел е помогнал на Нина да прости по-лесно на приятелката си, която завъртя любов с бившия ѝ приятел - Йън Самърхолдър. И докато Йън и Ники Рийд се радват на семейния си живот, Нина се наслаждава на разходките на чист въздух в компанията на Маверик.

Тя явно е толкова спокойна, че дори не смята за нужно да държи каишката на кучето – просто небрежно я е вързала за шортите си. Идеален начин, ако сте натоварени с покупки, казват почитателите на шопинга.

View post on Instagram
 

Всъщност кучето на Нина е почти толкова в популярно в Интаграм, колкото и собственичката си – неговата лична страничка има 350 хиляди последователи. Така че въпросът кой е звездата в двойката, остава открит!