Нина Добрев за първи път гост в Шоуто на Елън Дедженерис: Вижте какви страшни и забавни неща сподели тя за себе си!

25 януари 2022 | 17:03
2692
2
Снимки: Instagram
2

Канадската актриса с български корени Нина Добрев, която жъне успехи в Холивуд, се нареди до знаменитостите, имали шанса да гостуват в популярното и любимо на милиони американци тв шоу на Елън Дедженерис.

Тя се появи в студиото на звездната водеща в компанията на приятелката си Джулиан Хю, с която актрисата пусна на пазара колекция вина. Двете разказаха някои любопитни подробности за съвместния си бизнес и личния си живот.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)


Самата Нина не пропусна да се похвали с първото си гостуване в Шоуто, като сподели снимки от гримьорната на профила си в Инстаграм.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)


Склонността на Нина към инциденти бе сред темите, които тя и гост водещият Адам Дивайн, не пропуснаха да обсъдят с голяма доза хумор. С него актрисата си партнираше наскоро в комедията The Outlaw.

На въпроса дали Нина се е наранявала по време на съвместните им пътувания, приятелката ѝ Джулиан отговори така: „Карала съм я в спешна помощ повече пъти от пръстите на двете ми ръце“. На това Хю допълва, че Нина наистина се наранява често, но това е защото обича да поема рискове.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)


От своя страна Адам Дивайн също се намесва в разговора, споделяйки интересна случка около неволите на Нина. По време на почивката от снимките на последния им филм, той видял в социалните мрежи Нина с превръзка на ръката си и се притеснил, че тя няма да може да продължи с работата си, докато не се възстанови напълно. За негова изненада обаче Нина се появила на снимачната площадка с грейнала усмивка на уста. Когато я попитал как е ръката ѝ, тя шеговито му отговорила, че всичко е точно и че понякога просто рамото ѝ се вади.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Dobrev (@nina)


„Вярно. Често се случва рамото ми да се вади и да си призная, може да се извади всеки момент“, допълва своята раменна нестабилност Нина Добрев.

Освен за инцидентните си несполуки, към които има склонност заради страстта си към рисковете, Нина разказва и за подаръците, които родителите ѝ подаряват всяка година на Коледа. За да не ѝ се замае главата поради славата, Камен и Михаел Добреви подаряват на дъщеря си въглища в малко подаръчно пликче с пожеланието да е винаги здраво стъпила на земята.Ние сме единодушни обаче, че дори и без този подарък, Нина Добрев е запазила скромността и земната си естествена осанка от началото на кариерата си.

 

Четете още: Бащата на загиналия Денис Теофиков трогна сърцата с великолепен портрет на сина си

Още по темата

Коментари

2 Хаха
  14 февруари 2022 | 00:03 отговор
 

Посредствената Нинка грозничка и жалка никому неинтересна

 
1
  25 януари 2022 | 17:18 отговор
 

Никой не се интересува от тая. Тя мрази България.

 
 
Даниел
27 януари 2022 | 10:38

А ти да си го н@чукаш можеш ли анонимна проститутко?

 
Даниел
27 януари 2022 | 10:41

На никой не му дреме за опърдяната ти булгерия миндил осран ще ти еба децата кондом скъсан

 
Рианка
28 януари 2022 | 12:08

Винаги е говорила добре за нея.

Добави Коментар

Най-четени