Автор
Ева Григорова

Нов документален филм говори с гласа на Джордж Майкъл

Тони Бенет, Елтън Джон и Стиви Уондър са сред легендарните музиканти, които ще се появят в най-новия документален филм за Джордж Майкъл - “George Michael Freedom Uncut”.

Това ще бъде и първият подобен проект, в който феновете на Майкъл ще имат възможност да го чуят да описва сам своята изумителна музикална кариера.

Тази седмица се появи и първия трейлър на филма, който е дело на Sony Music Entertainment. В лентата ще могат да бъдат видени интервюта на Джордж Майкъл от 80-те, както и по-късни негови изяви, преди смъртта му през 2016-а година.

Автобиографичният филм няма да пропусне и някои от най-противоречивите моменти от живота на звездата, включително и неговият арест от 1998 г. Тогава Джордж беше изловен да си разменя орални ласки с друг мъж, но впоследствие певецът упорито отричаше да е правил нещо неприлично. Малко след ареста си изпълнителят призна за първи път публично, че е гей.

“George Michael Freedom Uncut” ще се появи по кината в Америка на 22 юни, няколко дни преди рождения ден на Джордж Майкъл, на който той щеше да навърши 59 години.