Нов рекорд: Ким Кардашиян вече е по-богата от Риана

17 юни 2022 | 16:34
2230
1
Снимки: Getty Images
1

Ким Кардашиян вече е по-богата от Риана. Това сочи новият списък на най-заможните жени на планетата на „Форбс“. Риалити звездата, която отдавна вече развива и други бизнеси – тя има собствена линия за бельо SKIMS и марка за красота SKKN, e наредена на 16-о място в престижната класация на изданието. 41-годишната Карадшиян има богатство, което възлиза на 1,8 милиарда долара, докато това на Риана е в размер на 1,4 млрд.долара.

Певицата, която заема 21-а позиция, скоро не е издавала нови албуми, но именно музиката й носи основния дял от печалбите. На второ място в портфолиото й е собствената й марка за красота Fenty. Между другото сред първите 25 жени 34-годишната Риана, която наскоро стана майка, е най-младата. Ким Кардашян също е с 10 и повече години по-млада от останалите дами в престижната класация.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @rihaesthetic

Името на жената, която оглавява престижната класация, вероятно не ви е познато. Това е 75-годишната Даян Хендрикс - съосновател и председател на компанията за покриви ABC Supply. Състоянието й се оценява на 12,8 милиарда долара. Трябва да се отбележи, че всички 100 жени в списъка на "Форс" имат богатство на обща стойност 111 млрд. долара. 

Коментари

1 Черният властелин
  17 юни 2022 | 22:12 отговор
 

само за курви и курвалък се пише тука.

 

Добави Коментар

Най-четени