Нова кралска криза: Никой от семейството не иска да говори с Хари, вижте защо

24 април 2021 | 11:20
30432
4
снимки: Getty Images
4

След поредицата от взривоопасни пререкания между Принц Хари и съпругата му Меган Маркъл с останалите членове от кралското семейство, настъпи временен мир покрай смъртта на принц Филип. Херцогът на Съсекс дори се завърна във Великобритания, за да каже "Сбогом" на дядо си и да проведе разговор с брат си Уилям и баща си Чарлз. Уви, според кралски експерти, тримата господа не са успели да изгладят отношенията помежду си и точно ден преди рождения ден на кралица Елизабет, Хари отлетя отново за САЩ. 

Днес научихме и още една тревожна новина - преговорите са временно прекратени, а причината е притеснението на Уилям и Чарлз, че всяка дума, която си кажат с Хари и Меган може да изтече в публичното пространство. Говори се, че след погребението на принц Филип не са проведени плодотворни преговори и вероятно сложните отношения в кралската фамилия няма да бъдат разрешени в скоро време. 

погребението на принц Филип

Представителите на фамилията са шокирани от бързината, с която се разпространяват строго пазени тайни, включително и за разговора, който е провела Меган с Елизабет в дните преди погребението на херцога на Единбург. Още през 2019 г. някои от близките приятели на Маркъл започнаха да споделят детайли от живота ѝ в кралското семейство, но по-късно самата тя отрече да е разрешавала, на когото и да било да говори от неино име пред медиите. 

принц Хари

Към днешна дата братята Уилям и Хари продължават да не разговарят, но предстои още на 1-ви юли отново да се видят очи в очи, когато ще бъде открит паметник на покойната им майка, принцеса Даяна.

Четете още: Поредният удар на Хари към кралицата в един от най-важните дни в живота ѝ

Още по темата

Коментари

4 Дидо
  30 април 2021 | 21:01 отговор
 

След като Меган дава информация кой с кого разговаря и доколко са плодотворни разговорите на ТВ водещи, е нормално баща му и брат да не желаят да разговярят. И тази водеща да е приятелка на Меган и да твърди, че Меган имала доказателства като мейли и други за всичките си обвинения. Представете да имате подобен човек в семейния си кръг.

 
3 ПРОРОКА
  26 април 2021 | 16:02 отговор
 

КОЙТО Е ИСТИНСКИ ХРИСТИЯНИН ИЛИ ИСТИНСКИ МЮСЮЛМАНИН,ДА ВЗЕМЕ КАКВОТО ОРЪЖИЕ НАМЕРИ И ДА ЗАПОЧНЕ ДА ИЗТРЕБВА КУЧЕТАТА !!! БОЖИЯ ГНЯВ ИДВА НА ЗЕМЯТА И НЯМА ДА ПОЩАДИ НИТО ЕДИН ПРИЯТЕЛ И СЪУЧАСТНИК НА КУЧЕШКИЯ РОД !!! ИМАТЕ ЕДИН МЕСЕЦ !!!

 
2 Реалиста
  26 април 2021 | 14:09 отговор
 

И аз не искам да разговарям с него защото всичко което каже бързо го научават всички от кв.Комлука в Бургас.

 
1 Краля
  25 април 2021 | 14:27 отговор
 

Че рижавия не е син на Чарли. Требваше в некой приют да го фърлят. Или при блудницата майка му. Тъй ми каза баба Бети Кобура

 
 
Кети
25 април 2021 | 14:29

И аз съм чела че е от д-р мъж. Даяна имаше голям сърбеж и все по рязани си падаше. Доди и др Али от Пакистан

Добави Коментар

Най-четени