Автор
Ева Григорова

Ново 20: Поли предложила брак на Джизъса, призна и дали мислят за дете!

През уикенда Благой Герогиев гостува в предаването “Търси се…”, в което бе поканена и Поли - неговата най-нова съпруга.

Поли разкри как са се запознали с Благо, споделяйки че двамата са се срещнали във фитнеса и тя веднага го харесала. “Не мислех да се ангажирам с толкова сериозна връзка. Но нещата просто се случиха.” - разкри тя.

View post on Instagram
 

“Нашата връзка започна доста различно. Запознахме се във фитнеса и почти веднага заминахме за чужбина, защото тук много се говореше. Прекарахме почти два месеца в Индонезия и първите ни моменти бяха там. В началото беше много добре, но имаше и доста критични моменти, тогава започнаха да се пишат статиите, аз не бях подгогвена за такива неща.” - каза Поли.

Брюнетката направи и шокиращото признание, че всъщност тя е предложила брак на Джизъса. “Бяхме на почивка, обядвахме и си говорехме. Аз гледах дати, за да запишем за граждански подпис. Аз го попитах дали иска да отидем. Той се засмя и каза “Да, хайде”. Просто така избрахме първата свободна дата.” - бяха точните думи на 26-годишното момиче.

“Заживяхме заедно още на първата седмица. Имаме доста разминавания в характерите, но мисля, че всичко се нарежда.” - допълни тя.

View post on Instagram
 


Поли сподели, че не е познавала медийния образ на бъдещия си съпруг, което било доста неочаквано за самия него. “Не бях следила неговия живот до момента, в който се запознахме, което за него беше доста странно. Нямах притеснения, защото аз смятам, че всеки човек към всеки се държи по различен начин.” - разкри младоженката, коментирайки множеството връзки на Джизъса.

Поли допълни, че за Благо е трудно да бъде баща от разстояние, въпреки че тя вече познава децата му и те прекарват доста време заедно с тях. Дори това лято били 20 дни на море с най-големите наследници на бившия футболист.

View post on Instagram
 


26-годишната брюнетка сподели, че двамата вече дори са обсъждали възможността да имат общо дете, но засега са преценили да изчакат. “Говорили сме, да. Решихме да си дадем срок. Да мине малко време от сватбата, да се опознаем повече.” - каза тя.