Няма да повярвате: Ето как Шакира хванала Пике в изневяра

18 януари 2023 | 12:31
27175
2
снимки: Instagram, Getty Images
2

Дори и най-опитният неверник може да допусне грешки, когато прикрива изневерите си. Е, явно Пике не е бил никак изпечен в скриването на любовното си прегрешение към Шакира и певицата го хванала, че ѝ кръшка по наистина скандален начин. 

Това се случило след поредното турне на дивата. Шакира буквално научила горчивата истина, че Пике ѝ е изневерил, когато отворила хладилника. В него тя забелязала, че личното ѝ бурканче от ягодово сладко е било отворено и почти изядено. Шакира веднага се осъмнила, тъй като никой друг в къщата, освен нея - нито Пике, нито децата им обича този конфитюр. Съответно и по принцип никой не посяга към него. А сега някой почти е изпразнил съдържанието на бурканчето.

Шакира

Все пак, Шакира познава много добре Пике и знае, че той за нищо на света не би ял от ягодовото сладко. Затова певицата моментално заподозряла, че друга жена е била в дома им. И се оказа напълно права.

Към днешна дата двамата са разделени, а Шакира вече има и хит, посветен на края на любовта им. В текста тя директно напада футболиста, с когото беше над 10 години. Той от своя страна е щастлив с новата си половинка, която е далеч по млада от бившата му половинка. Връзката между него и Клара категорично е започнала преди футболистът и Шакира да се разделят. 

Пике

Четете още: На 53 и супер секси: Тези снимки на Джей Ло нагорещиха мрежатаОще по темата

Коментари

2
  19 януари 2023 | 00:43 отговор
 

ЕЛАТЕ ДА СЕ ЗАБАВЛЯВАМЕ ЗАЕДНО С ФЕНТЪЗИ ИГРИТЕ В РАЗЛИЧНИ СПОРТОВЕ ПРОСТО МАХНЕТЕ СПЕЙСОВЕТЕ, А И ДА СПЕЧЕЛЕТЕ НАГРАДИ И РЕАЛНА ВЪЗМОЖНОСТ ПРОСТО ДА СЕ СЪЗТЕЗАВАТЕ С ДРУГИ ХОРА С РЕАЛНИ СПОРТИ ИГРАЧИ И ТОВА МОЖЕ ДА ВИ ДОНЕСЕ ПАРИЧНА НАГРАДА ДОКАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ КАТО СЕ ЗАБАВЛЯВАТЕ САМО ОНЛАЙН ПРОСТО МАХНЕТЕ РАЗСТОЯНИЕТО И ГО ВЪВЕДЕТЕ В ГУГЪЛ ТЪРСАЧКАТА БЕЗ ТЯХ ВЕЧЕ СЕМЕЙСТВО НА ДНЛ ФЕНТЪЗИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ Е ПОЧТИ 3000 ФЕНТЪЗИ ЛЮБИТЕЛИ! F A N T A S Y D N L N . F R E E . B G

 
1
  18 януари 2023 | 16:55 отговор
 

Тоя колко и е изневерявал , той си знае . Консуматорство само .

 
 
и аз така
25 януари 2023 | 16:37

не може само веднъж, а чак я е оправял в на жена си чершафите. иска се опитност за тази магария.

Добави Коментар

Най-четени