Автор
Ева Григорова

Няма да повярвате какъв е новият проект на Меган!

Меган Маркъл сподели рецептата си за лимонова торта от благотворителната си готварска книга, която ще бъде издадена по-късно тази година.

41-годишната херцогиня на Съсекс, която в момента живее в имението си за 14 милиона долара в Калифорния, след като се оттегли от кралските си задължения, използва пресни лимони от собствената си градина, за да направи лакомството.

В публикация, споделена на уебсайта на кралското семейство Archewell тази седмица, двойката обяви, че е допринесла с рецептата за The World Central Kitchen Cookbook: Feeding Humanity, Feeding Hope.

Организацията, която се управлява от приятеля на семейство Съсекс, испанския готвач Хосе Андре - работи в световен мащаб, като предоставя топла храна на нуждаещи се хора по света.


Хосе е личен приятел на Меган - освен че се появява в първия епизод на подкаста на Маркъл, заедно с други популарни фигури като сър Елтън Джон - готвачът участва в неотдавнашната кампания за рождения ден на Меган Маркъл. Наречена 40x40, инициативата призова 40 нейни приятели да отделят 40 минути от времето си, за да помогнат на жени, които са загубили работата си заради ковид пандемията.