Автор
Woman.bg

Няма да повярвате с кого излиза бившата на Харви Уайнстийн

Бившата съпруга на сексуалния хищник Харви Уайнстийн - дизайнерката Джорджина Чапман, има нова любов.

След като се раздели със скандалния си мъж, изящната известна дама намери щастието в лицето на знаменития актьор Ейдриан Броуди. Двамата се запознали април този месец благодарение на супермодела Хелена Кристенсен, разкрива британската медия "Метро".

"Отношенията им са все още в началото, но Ейдриън си е загубил ума по Джорджина, а тя не е била толкова щастлива от много отдавна", категоричен е близък до новата двойка.

Припомняме ви, че Джорджина Чапман, която е съоснователка на модната къща Marchesa, напусна Харви Уайнстийн преди две години след обвиненията спрямо него в многобройните сексуални посегателства.

"Сърцето ми е разбито и истински съчувствам на всички жени, които са почувствали невероятна болка от неговите непростими действия. Затова реших да напусна съпруга си. Грижата за моите малки деца е първият ми приоритет и моля медиите да уважат личното ми пространство в това трудно време", разкри тогава тя.

Джорджина Чапман и Харви Уайнстийн се срещат за първи път през 2003 г. и сключват брак 4 години по-късно, а двойката има две деца - Индия Пърл, която е на седем и Дашиел Макс Робърт, който е на четири. Модната марка на Джорджина е сред любимите на всички световноизвестни дами, които са участвали във филмите на съпруга ѝ.

View post on Instagram
 

През последните дни новините са не само около Джорджина, но и около Харви. Сексуалният хищник отново е обект на внимание от страна на медии, след като супермоделът Кара Делевин направи нови стряскащи разкрития за отношението на Уайнстийн спрямо нея. Кара призна, че продуцентът ѝ е казал да крие своята сексуалност, защото лесбийка като нея няма как да пробие в индустрията.

Освен това той подигравателно я посъветвал да си пусне брада, след като харесва жени.

Но тормозът от страна на Уайнстийн спрямо Кара не свършва дотук. Неотдавна блондинката призна, че макар Уайнстийн да не я е нападал физически, той е отправял към нея сексуални намеци и дори я е карал да целува друга известна актриса, чиято самоличност обаче Кара не пожела да разкрие.

View post on Instagram