Автор
Ева Григорова

Няма да повярвате: Стана ясно защо Меган няма да присъства на историческата коронация на крал Чарлз!

След като Бъкингамският дворец потвърди, че Меган Маркъл ще остане в слънчева Калифорния по време на историческата коронация на принц Чарлз, спекулациите по темата започнаха с нова сила.

Източници, близки до семейство Съсекс казват, че херцогинята е взела решението си въз основа на факта, че децата ѝ, Арчи и Лилибет, не били включени в нито един от плановете за големия ден.

View post on Instagram
 

В допълнение към това датата на коронацията съвпада с четвъртия рожден ден на Арчи, а от кралското семейство отказали да включат празника в графика за коронацията.

“Истината по въпроса е, че херцогинята никога не е имала намерение да присъства на коронацията“, каза източник, близък до кралското семейство, пред Mirror.

View post on Instagram
 


Източникът продължи, обяснявайки, че докато Меган присъства на погребението на кралицата миналата година, присъствието на коронацията е много различно.

“Едно е да присъстваш на погребението на покойната кралица от уважение към нейното величество, но съвсем друго е да присъстваш на началото на ново царуване“, добави източникът.