Автор
Весела Георгиева

Ох! Вижте целувката, с която Бен Афлек и Джей Ло трогнаха феновете (видео)

Дженифър Лопес и Бен Афлек буквално се носят на крилете на любовта. Двамата трогнаха до сълзи своите последователи с един много мил жест един към друг.

View post on Instagram
 

Афлек и Лопес бяха забелязани на летището на Лос Анджелис. Джей Ло излетя с частен самолет, но преди да се качи на борда му, тя и Бен се прегърнаха и целунаха много сладко. И, естествено, папараците успяха да заснемат тази целувка.

За съжаление двойката ще поживее малко време разделена - двамата ще снимат филми в различни държави. Според източник на “E!News”, звездите се срещат доста често през уикендите, докато Лопес снима трилъра „Майката“ за Netflix във Ванкувър.

View post on Instagram
 

„И двамата снимат през седмицата, но се срещат винаги, когато е възможно“, разкрива източникът.

И уточнява, че актьорите умело правят своите графици така, че да могат да останат насаме за няколко дни.

А празничните дни са отредени за децата им. Например, на Хелоуин двойката бе в компанията на бившата съпруга на Бен Афлек – Дженифър Гарнър, в Малибу, заедно с всички деца: близнаците на Лопес – Макс и Еми (13), и децата на Афлек и Гарнър – Вайълет (15), Серафина (12) и Самюъл (9).

View post on Instagram
 

Според сп. People петте деца са си станали много близки, откакто Дженифър и Бен са започнали да замесват и семействата във връзката си.

„Всички се разбират и фокусът винаги е върху децата. Дженифър, Бен и Дженифър Гарнър искаха децата да имат невероятен Хелоуин. Децата са приятели и искаха да ходят на обиколка за лакомства заедно“, разказа източник на изданието.

Двойката започна отношенията си през юли 2002 г. и се сгоди през ноември, но отложи своята сватбата дни преди датата през септември 2003 г.