Автор
Ева Григорова

Опасна е: Оливия Уайлд се появи с булчинска рокля на сватбата на свой приятел

Оливия Уайлд никога не се е придържала към конвенционалната мода и това си пролича особено видно на последното събитие, което посети.

Тя беше сред 200-те гости, които присъстваха на гей сватбата на Колтън Ъндърууд и Джордан С. Браун в Напа Вали, Калифорния, през уикенда. Оливия изненадващо се появи със сватбена рокля на церемонията на двойката, нарушавайки всеизвестното правило, че поканените на всяко сватбено тържество не бива да носят бели дрехи.

View post on Instagram
 

Роклята на актрисата бе в цвят слонова кост и е дело на дизайнерката Нили Лотан. Уайлд сподели в социалните мрежи, че е наясно, че нарушава утвърдено табу на сватбения етикет – но каза, че има причина да го направи.

“Носих булчинска рокля на сватба, за да мога да се пошегувам с нея в тоста си“, сподели тя в стори в Instagram.

Но Уайлд каза, че нито Браун, нито Ъндърууд са имали проблем с нейния избор. “Младоженците одобриха“, написа тя в Instagram.


В интервю за People, публикувано в неделя, Ъндърууд каза, че той и Браун имат за цел да нарушат някои от традиционните норми за това как изглеждат церемонията и сватбата“, особено след като това ще бъде първият еднополов съюз за много от техните гости .

Бившият ерген започна да се среща с Браун, политически стратег от Лос Анджелис, малко след като той обяви публично, че е гей през април 2021 г.

Двамата мъже се сгодиха около 30-тия рожден ден на Ъндърууд на 26 януари 2022 г.

“2021 беше най-трансформиращата година в живота ми“, каза Ъндърууд пред People през февруари същата година. “Да започна 2022 г. с моя най-добър приятел, съотборник и вече годеник е нещо, което никога не съм предполагал, че ще бъде възможно.“