Орлин Павлов влиза в ролята на тв водещ

30 януари 2023 | 15:47
8493
0
Снимки: БНТ, Facebook
0

Орлин Павлов се заема с ново артистично амплоа - музикантът влиза в ролята на телевизионен водещ.

Харизматичният и лъчезарен певец ще води вечерното шоу на БНТ „Събота вечер с БНТ“ още от тази събота, 4 февруари. Той сменя досегашния водещ - неотразимия актьор Ники Станоев.

Според официалната информация предаването ще бъде още по-наситено с ударни дози хумор и забавления, както и с вълнуващи интервюта със звездни гости.

„За мен е голяма чест и удоволствие да бъда част от екипа на Българската национална телевизия. С ентусиазъм приемам новата „песен“ от своя живот като водещ на късното вечерно шоу „Събота вечер с БНТ“.

Надявам се със зрителите заедно да преживеем искрените и увлекателни истории на звездните гости в предаването и да се насладим на забавление и много смях. И не на последно място – искам да благодаря за възможността, както и за топлото посрещане и доброто отношение на целия екип!“, споделя в социалните мрежи Орлин Павлов.

Първите гости на Орлин Павлов ще бъдат любимецът на поколения меломани певец Орлин Горанов и поулярният продуцент и водещ Андрей Арнаудов. Павлов и Горанов, който в момента се изявява и като великолепен водещ на куиз шоуто „Последният печели“, ще направят удивителен рестарт на шоуто, което е с начален час  21:00 ч. по БНТ 1 тази събота.

Андрей пък ще се върне към началото на телевизионната кариера в „Час по всичко“ и ще разкаже за това как ще почете годишнината от рождението на баща си – големия български диригент Васил Арнаудов. Зрителите на вечерното шоу на обществената телевизия ще научат и какво работи Андрей Арнаудов според собствения му син.

По традиция в „Събота вечер с БНТ“ астро-лошата Яна ще се опита да стресне всички зодии със своята прогноза, а музикалният десерт е за новите регетон любимци Торино и Пашата.

 

Четете още: Няма да го познаете: Вижте Карен на Златка преди тунинга


Коментари

Добави Коментар

Най-четени