Автор
Ива Петрова

Отслабналата Джесика Симпсън изглежда като Барби

39-годишната Джесика Симпсън роди третото си дете преди около година. По време на бременността тя напълня доста и дълго време не можеше да си възвърне предишната стройна фигура.

Сега Джесика се похвали, че е смъкнала цели 45 кг! За да докаже този свой подвиг, тя публикува в Инстаграм своя снимка, на която е с прилепнала по тялото рокля.

View post on Instagram
 

Същия ден обаче папараци също направиха снимки. И стана очевидно, че звездата доста е преувеличила успеха си в отслабването. Тънка талия не видяхме, но пък съзряхме закръглено коремче, което ясно се очертава под черната прилепнала рокля.

После Джесика дълго време не се появяваше нито на разходки, нито на светски мероприятия – и ето че най-сетне се появи триумфално пред камерите, сменяйки няколко тоалета за един ден.

Първо застана пред фотографите с черен прилепнал по ханша панталон и пак черно поло. От тази снимка дори и хейтърите занемяха – актрисата наистина е отслабнала много. Сега фигурата й е почти идеална.

View post on Instagram
 

Симпсън, която и преди бременността далеч не беше фиданка, не казва какво ѝ е помогнало да постигне такава прекрасна форма. Наскоро обаче тя призна, че неведнъж си е правила лифтинг на корема, така че може би се е подложила и на липосукция.

Каквато и да е истината, с новото си тяло Джесика явно се чувства уверена в себе си, иска да е център на вниманието и да блесне с ефектни тоалети. Например с костюм като на Барби. Но защо пък не – звездата вече има почти същата фигура като популярната кукла.


Подобен крещящ тоалет можеше да си позволи сигурно само Парис Хилтън, и то преди десетина години. Симпсън скоро ще навърши 40 години, обаче изобщо не се свени да се опакова в розово. Впрочем, тя никога не се е славила с добър вкус и изискан стил.