Падение или да: Мадона искала съвети за красота от Живия Кен

Живият Кен, който вече е известен като Живото Барби, Джесика Алвес, направи изненадващо признание. Самата попикона Мадона е поискала съвет от мъжа, който след като се превърна в копие на куклата Кен, си смени пола и вече е Барби, за красота.

Оказа се, че певицата е била изумена от това колко е стегната и изпъната кожата на лицето на Джесика и веднага пожелала да постигне същия ефект със собствения си лик. Разговорът помежду им се състоял през 2019 г., когато се засекли на едно и също домашно парти. Запознали се чрез общ приятел, а Мадона била моментално възхитена от красотата на Джесика Алвес. До такава степен, че поискала да разбере на какви процедури се подлага Живото Барби.

View post on Instagram
 

Изглежда, че разговорът им е бил ползотворен, тъй като Мадона изглежда доста подмладена през последните две години. Тя се срещнала с Джесика два пъти, като първият път е бил през далечната 2017 г., а разговорите им, освен около разкрасителните процедури, се въртели и около любовта им към Бразилия и Португалия.

Въпреки че преди 5 години Мадона е видяла съвсем за кратко Живото Барби, тя разпознала Джесика веднага, щом я е видяла отново през 2019 г. Дори направила комплимент, като е изтъкнала, че иска съвет от Алвес за кожата на лицето си, тъй като знае, че залага само на най-доброто. Тогава Джесика споделила, че за лицето си се подлага на инжекции с колаген.

View post on Instagram
 

Живото Барби добавя, че се гордее с факта колко много хора правят сравнение между нея и Мадона, като изтъква, че ако един ден изглежда като Мадона, когато стигне нейните години, ще бъде горда и щастлива.

Четете още: Тина Кунаки качи бедра в скута на Венсан Касел във Венеция