Палавница: Никол Шерцингер прави шпагат, докато чисти вкъщи (снимки)

Никол Шерцингер може да блести с таланта си на певица, но красавацита определено може да се похвали и с набитото си око за интериорен дизайн. Бившата тръпка на Григор Димитров гостува на списанието Architectural Digest, за да покаже своята 4-етажна къща в Лос Анджелис, кацнал върху хълмовете над града.

Солистката на The Pussycat Dolls купува имота през 2017 г. и признава пред изданието, че сама е проектирала интериора на дома.

„Обичам изкуството и обичам да си сътруднича с различни артисти при създаването на нещо ново“, казва Шерцингер. Като ценител на живописта, певицата е окичила дома си с много картини. Фаворит обаче ѝ е една черно-бяла класика от уличния художник Retna. Изпълнителката разказва, че лично се свързала с артиста, откогото научава, че по средата на картината има въже, което сякаш събира двете части на картината. „Зашиването“ е направено от майка му и точно това впечатлява Никол. „Хареса ми, защото показва как майките винаги успяват да поправят нещата“, казва тя.

Певицата си има и любимо кътче в къщата, което тя нарича своята "бърлога". Част от приятната атмосфера на помещението са два дивана, разположени един срещу друг, което придава чувство на уют и топлина. „Тук обичам да релаксирам и да клюкарствам с моите приятелки или със семейството си“, споделя Никол.

На горния етаж Никол има музикална стая, в която е поставено пиано. Тук се и някои от любимите ѝ записи, включително и на покойната Уитни Хюстън. Шерцингер разполага и с атрактивен мини салон за домашно кино, проектирана за идеална вечер с приятелите и семейството. Той е снабден със светлинки по стъпалата, също като при големите киносалони. Стените му са украсени с плакати на любими на Шерцингер филми.

На финала изпълнителката извежда зрителите в задния си двор, оборудван с шезлонги, басейн със солена вода и масивна люлка с прекрасен изглед. „Това е моето щастливо място, където мога да се отърва от всички тревоги и проблеми“, завършва Никол.

Преди броени дни пък певицата с хавайски корени разкри в личния си Инстаграм профил как поддържа форма, докато чисти дома си. Брюнетката е намерила оригинален и забавен начин да мие пода. Докато държи парцал с дълга дръжа, любимата на бившия ръгбист Том Евънс е заела позиция шпагат, а за да ѝ е удобно, е заложила на прозрачен гащеризон. Блестящите ѝ сребристи обувки на висок ток пък определено чупят всякакви стереотипи, доказвайки, че една жена може да изглежда неподозирано секси, дори и докато чисти.

View post on Instagram
 


На втория кадър звездната домакиня позира до печката, демонстрирайки как готви, облечена в същия секси тоалет и грим.

"Обичайно облекло за карантинно чистене и готвене, слушайки новия албум на Тодрик Хол", гласи посланието към публикацията ѝ.

Въпреки настоящата ситуация, предизвикана от пандемията и наложената вследствие на нея изолация, изпълнителката продължава да ходи на снимките на предаването "Маскираният певец", в което е част от журито.

View post on Instagram
 

Четете още: Тайните оръжия на Никол Шерцингер в борбата с бръчките