Палаво момче на хоризонта: Кейт и Уилям се пошегуваха с поведението на принц Луи

07 юни 2022 | 11:59
12799
5
Getty Images / YouTube
5

4-годишният принц Луи определено се превърна в звездата на тържествата, които отбелязваха 70-тата годишнина от царуването на неговата прабаба кралица Елизабет II.

Интернет се изпълни с десетки снимки на мъника, който прави безценни физиономии, запушва ушите си по време на военния парад или прави “ку-ку” на своята своята майка. Милиони родители на палави малчугани по сета най-после си отдъхнаха, виждайки че и наследниците на трона имат правото да бъдат палави деца.

“Измина един фантастичен уикенд на празненства. За нас беше изключително специално да видим хората как празнуват заедно със своите семейства, приятели и близки.” - написаха Кейт и Уилям в своя профил в Twitter.

“Благодарим на всички, които дойдоха, за да изразят благодарността си към Кралицата и вдъхновяващите 70 години от нейното управление. “ - допълниха те.

В обръщението си херцогът и херцогинята на Кеймбридж не пропуснаха да се пошегуват и с поведението на малкия Луи: “Всички ние си прекарахме невероятно, особено Луи”.

Едни от най-запомнящите се моменти на малкия Луи бяха по време на парада Trooping the Colour, по време на който си запуши ушите, след това се разкрещя и не спря да прави забавни физиономии.

По време на съботния конкурс, пък Луи отново събра погледите на всички фенове на кралското семейство. На някои от снимките той се плези, затваря устата на майка си с ръка и отново прави смешни физиономии. В интернет се появиха и клипчета, на които сяда в скута на принц Чарлз, който пък се опитва да го успокои с подрусване.

Още по темата

Коментари

5 фен(бивш)
  08 юни 2022 | 18:07 отговор
 

Ингилизите,не ги мислете.Гледайте,си собствената ,,паница''.

 
4 Да
  08 юни 2022 | 10:48 отговор
 

Деца, които се отглеждат в замък с куп бавачки и готвачки, няма как да знаят за света навън, беше ужасно, а и опита на майката да ги укроти и изкуствените усмивки, както и другите две деца, които се държат, сякаш света е под краката им.....

 
3 Иван
  07 юни 2022 | 14:03 отговор
 

Принц Луи просто е много невъзпитан и злобно заядлив! И брат му винаги гледа на гурултия, но Луи е ужасен и и майка му и баща му, и обществото ще имат проблеми с това дете.

 
 
07 юни 2022 | 18:10

Хиперактивно дете. Има на кого да прилича. Хари номер 2. Трябва да се лекува. Ще създава големи проблеми с годините.

 
Иван
07 юни 2022 | 19:47

Той просто прави напук на всичко. Като се добави и че е принц и вече живее със съзнанието, че всичко му е позволено, представи си какво следва. В тази фамилия има само една трудова двойка и това са кралят и кралицата, макар и трудът им да е по-особен. Всички други са поддържащ миманс с богатства. В тези условия Луи ще се оформи като едно диване и вероятно такова ще си остане. Само че за разлика от обикновените хора той се вижда от всички.

 
Asya
08 юни 2022 | 00:26

Дете на 4 годинки , как може да го коментирате, Вие сте невъзпитани

 
Ива
08 юни 2022 | 09:22

Май ти си лекар. Определено имаш проблем, след като коментираш 4 годишно дете. Или просто нямаш деца. Така е нали?

2
  07 юни 2022 | 12:44 отговор
 

Колко е сладък, ххх

 
1 Stamatis
  07 юни 2022 | 12:33 отговор
 

Монархията е ненужна, отживяла времето си институция!Красива фасада с големи разходи, и нулево КПД!Мазни снимки за мазно консуматорско общество!

 
 
07 юни 2022 | 18:13

Друго си е Ленин, Сталин и Хрушчов... Бай Тошо, Про100киро. Цветовете на нацията...Вечна слава!

Добави Коментар

Най-четени