Памела Андерсън: Чувствам се по-пухкава след карантината

Несъмнено 2020-а г. ще остане под знака на Ковид-19 и карантината, заради която сякаш светът спря да се върти. Просто прожекторите загаснаха и всички се прибрахме у дома за доста дълго време. На много от нас застоят се отрази и върху фигурата, но какво друго му остава на човек, когато е затворен вкъщи и изплашен за себе си и близките си, освен да си хапне обилно. И ако мислите, че при холивудските звезди е било по-различно, лъжете се. Самата Памела Андерсън, която винаги се е гордеела с фигурата си, сподели че от края на карантината до днес не спира да се чувства "по-пухкава" от преди.

53-годишната сексбомба разкри, че макар и в имението си да разполага със собствен фитнес, карантината ѝ се е отразила пагубно върху фигурата. Тя е откровена, че не е използвала уредите, а просто е минавала покрай помещението, поглеждала го е и отивала в друга стая.

"Да, чувствам се малко напълняла и пухкава, но пък идва зима, така че няма да ми е студено", обяснява шеговито Андерсън.

Памела не крие, че се е чувствала изключително самотна по време на кризата и дори не е виждала 22-годишния си син Дилан от цели 7 месеца:

"Синовете ми ми липсват плашещо много. Изправихме се пред една епидемична самота и пълна липса на интимност. Само с технология, благодарение на която виждаме какво се случва. В момента човешките контакти са по-важно, от когато и да било. Трябва да запазим отношенията си", допълва Памела към впечатленията си от карантината.

Още от началото на пандемията актрисата се мести в Канада, където е израснала. Тя разкрива, че се чувства чудесно извън Лос Анджелис и Холивуд и единственото, което ѝ липсва са двамата ѝ синове, които вижда постоянно онлайн, но вече мечтае да ги прегърне.

Памела спомена и изборите, като тя е може би първата звезда, която не агитира активно феновете си да гласуват, а просто заявява: "Ако искате да промените нещо, отидете и дайте своя глас. В противен случай нямате право да се оплаквате".

Четете още: Ники Михайлов запя песен на Азис за сестрата на Ни Ло