Пенелопе Крус: Не ме наричайте красива, това ме наранява

Пенелопе Крус е от малкото знаменитости, които не обичат да привличат вниманието заради външния си вид. За нея далеч по-важни са качествата на един човек, отколкото начина, по който изглежда.



Това тя сподели в скорошно интервю пред списание "Ред".

"Чувствам се некомфортно, не възприемам себе си в тази светлина", призна звездата от "Вики Кристина и Барселона", след като бе запитана как се чувства, когато я описват като красавица.



46-годишната актриса не скри обаче, че днес има много по-голямо самочувствие в сравнение с времето, когато е била на 20. Ухажорите също не са намалели, а дори са станали повече от преди, разкри още тя.

"Не бях прекалено уверена във външния си вид, но и никога не съм имала комплекси. Никога не съм се фокусирала върху външността си, нито пък съм се стремяла да изглеждам като кукла Барби", каза тя.

Най-важни и безценни за Пенелопе са комплиментите, които идват от наследниците ѝ, защото са искрени и от сърце. За нея те са всичко на този свят.

Испанската чаровница се радва на щастлив 10-годишен брак с актьора Хавиер Бардем, от когото са децата ѝ - Луна (6 г.) и Лео (9 г.).

Четете още: Испанската грация Пенелопе Крус - една невероятна жена на 46