Петя Дикова, която се оттегли в майчинство, преди да роди двамата си синове, не възнамерява да се връща като водеща на предаването CoolT по bTV.

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков се сдоби с първата си рожба през април 2019 г. - Александър, а година и половина по-късно на бял свят се появи и братчето му Илиян-джуниър. С времето и настъпилите събития обаче чаровната водеща променила плановете си да се върне на малкия екран и сега артистичната брюнетка не възнамерява изобщо да се връща в светското шоу.

Това постигнах през 2020.

Публикувахте от Илиян Любомиров в Четвъртък, 31 декември 2020 г.

Основна причина за решението ѝ е смъртта на продуцента на CoolT – Емил Дилчев, който угасна от рак навръх Благовещение миналата пролет, а без него предаването не било същото, сподели Пипи по време на гостуването си в “Папараци – ново 20”, което се снима в същото студио, в което – и CoolT.

Пред водещата Мария Игнатова Петя разкри, че планирала да работи по отделни проекти в bTV, за които да ѝ плащат на хонорари, но в никакъв случай да не прекъсва майчинството си.

По време на гостуването си в “Папараци – ново 20”, което се снима в същото студио, в което се прави и CoolT, Дикова откровено призна, че работата в телевизията ѝ не ѝ липсва. Липсвал ѝ само Емо Дилчев. “Всяко нещо с времето си”, мъдро отсече Дикова. Намеренията ѝ засега включват единствено изявите ѝ зад кадър - като журналист и продуцент, но не и като водеща.

за първи път в живота си знам какво правя. и има кой да ми пази гърба. и има кой да се опре на мен. струва си.

Публикувахте от Илиян Любомиров в Сряда, 18 ноември 2020 г.

Припомняме, че Пипи веднъж се върна на работа, след раждането на първородния си син, но за твърде кратко, тъй като забременя с второто си дете. Тогава, след първата ѝ заместничка Поли Гергушева, на стола ѝ се настани синоптичката Натали Трифонова.

Петя даде висока оценка за представянето на колегата си. "Много съм щастлива, че ослепителната Натали е новото лице на CoolT", заяви тя по адрес на дългокраката блондинка.

Интересен факт е, че откакто лъчезарната синоптичка се появи в ролята на водещ в култовото предаване, рейтингът му драстично е скочил нагоре, отбелязват от "Уикенд".

Междувременно Петя Дикова поздрави любимия си Илиян Любомиров за празника на влюбените вчера, като публикува романтична снимка, на която двамата се прегърнати. Към кадъра тя написа: "Всяка година ти раждам по един син. За следващия Св. Валентин трябва да потърся и друг начин да ти показвам колко те обичам."

Всяка година ти раждам по един син. За следващия Св. Валентин трябва да потърся и друг начин да ти показвам колко те обичам.

Публикувахте от Petya Dikova в Неделя, 14 февруари 2021 г.

Четете още: На Свети Валентин! Меган Маркъл показа бременно коремче