Петя Панева - победителката в 'Гласът на България' се омъжва

Победителката в осмия сезон на музикалното риалити "Гласът на България" Петя Панева се омъжва.

Женихът, на когото 21-годишната варненка е избрала да пристане, е голямата ѝ любов - клавириста Митко. Новината певицата съобщи, споделяйки ярки и жизнерадостни снимки във Фейсбук профила си.

"Амиии сега….", е написала Петя към фото в социалната мрежа, на което позира с парти очила с надпис Bride ("Булка").

На кадъра чаровната българка позира със закачлива мимика, елегантна бяла рокля, було и коса със спускащи се под раменете дълги къдрици.

На друга снимка хубавата Петя разкрива, че е получила пафти като подарък от своите родители за моминското парти, а в текста към нея допълва, че "има подаръци, които не се измерват материално": "... те се пазят в сърцето за цял живот. Благодаря ви мамо и тате”, пише лъчезарната брюнетка.

От последвалите фотоси научаваме, че моминското парти е преминало великолепно, като бъдещата булка също е поднесла музикални поздрави към своите гости.

Победителката в „Гласът на България” е избрала живот на село пред София и родната си Варна. Адресът на младата талантлива изпълнителка вече повече от година е в пловдивското село Болярци. Тя заминава там заедно с любимия си мъж – Митко, и заживява с неговото семейство. Момичето сменя софийската Музикална академия с Пловдивския университет и твърди, че е безкрайно щастливо.

Кога ще се състои самата брачна церемония, предстои да разберем.

В момента с пълна пара тече подготовката за деветия сезон за “Гласът на България” по bTV. През изминалата седмица се състояха кастингите в София и Пловдив. Ясни са вече и двама от бъдещите треньори - Любо Киров и DARA. Музикантите сядат за втора поредна година на червените столове.

Четете още: Джена роди второто си дете