Автор
Ева Григорова

Пластика по холивудски: Ето кои звезди легнаха под ножа през 2021-ва!

По нашите ширини 2021-ва определено беше годината на ринопластиката - множество родни звезди се подложиха именно на тази процедура и си кръцнаха нослетата.

В Холивуд обаче извадиха тежката артилерия и станахме свидетели на няколко доста сериозни трансформации. Повечето герои на днешния материал не се признавали публично, че са прибегнали до естетични процедури, но разликата е наистина впечатляваща.

Деми Мур

View post on Instagram
 


Сериозната промяна във външния вид на 59-годишната Деми Мур не слизаше от заглавията на световната преса. Новата си визия актрисата демонстрира за първи път в началото на 2021-ва година, когато участва в ревю на Fendi. През следващите месеци цялостната визия на актрисата продължи да се променя, а тя самата все още не е коментирала своята трансформация.



Том Круз

View post on Instagram
 


Том Круз също влезе в полезрението на почитателите на пластичните процедури. През есента на тази година актьорът се появи напълно неузнаваем по време на бейзболен мач в Сан Франциско. 59-годишният актьор бе с изключително подпухнало лице и срещна множество критики от феновете си за новата си визия. Веднага се прокраднаха слухове, че актьорът от филма “Мисията невъзможно” е легнал под ножа, а лицето му все още не се е възстановило след процедурата. Той също не е коментирал промяната във външния си вид.

Мадона

View post on Instagram
 


63-годишната Мадона е почитател на естетичните процедури от години, но през 2021-ва тя тотално се преобрази. След пълната си промяна, поп иконата не спира да качва провокативни снимки в профила си в Instagram, които шокират феновете ѝ. Стилистите забелязаха и промяна в модния вкус на звездата, която е известна с това, че има силата да налага модни тенденции, които останалите да следват. А дали това ще се случи и този път, предстои да разберем.

Марк Джейкъбс

View post on Instagram
 


За разлика от предишните ни гериои, Марк Джейкъбс призна открито за процедурата, на която се е подложил. 59-годишният дизайнер дори показа на последователите си процеса по възстановяване след хирургичната намеса. Той разкри, че е осъзнал, че на този етап от остаряването му инжекциите вече не работят и за това е решил да легне под ножа.

View post on Instagram
 


Елиът Пейдж

View post on Instagram
 


През отиващата си година се случи и една доста радикална промяна. Актрисата от филма “Джуно” Елън Пейдж се превърна в Елиът Пейдж. Тя се подложи на операция за смяна на пола, за която говори доста открито. Елиът твърди, че вече е в пълна хармония с тялото си и без притеснения показва физиката си пред света.

Виктория Бекъм


Виктория Бекъм изненадващо се появи в списъка ни със звезди, пребегнали до пластичната хирургия. През есента тя участва в шоуто “Добро утро, Америка”, а феновете ѝ бяха силно изумени от новата ѝ визия. Вики не само е увеличила устните си, но е променила радикално и лицето си. Най-сериозната промяна е в областта на очите и г-жа Бекъм е придобила т.нар. “котешки очи”. Тя обаче нито потвърди, нито отрече слуховете и остави феновете си да гадаят.