По-откровена от всякога: Алекс призна за италианеца и защо се е развела с Дани

29 май 2022 | 14:04
30609
6
Instagram
6

Алекс Богданска гостува в предаването "Търси се", където разказа своята версия за раздялата си с вече бившия си съпруг Дани Петканов.

Тя сподели, че прекратяването на отношенията им толкова силно я е разтърсило, че е потърсила услугите на психолог и че все още не е готова за следваща връзка, тъй като се чувства изключително наранена. 

Тя потвърди и мнението на Дани, който преди време сподели, че е инициирал развода им. 

"Случи се един шок за мен. Имам вина, че се стигна дотук, защото не съм усетила някаква индикация от негова страна, че нещо му е липсвало. В един момент той ми каза: "Пределът ми е достигнат, не мога да търпя повече и искам да се разведем". Около месец се бях вкопчила в него и го натисках да размисли, много семейства преминават през това. Но той каза, че не е щастлив и аз трябваше да се съобразя с това. Аз бях щастлива с него. Бях решила, че това е моят мъж, за него ще се омъжа и от него ще имам деца".

"Аз очаквам от човека до мен да дойде и да ми каже, ако има нещо, което го приетснява и не му харесва в мен. А пък той е очаквал аз да отида и да го попитам дали има нещо, което го притеснява в моя характер и действия. Това не съм го правила и го отчитам като грешка", разказа тя в "Търси се".

 


"Няма трети човек нито от моя страна, нито от страна на Даниел. Минах си доволно през всички състояния - през агресията, обвинението и затова тръгнах на психолог, където ми помогнаха да премина през това. Когато се отдадеш на емоциите преминаваш по-лесно през това и чувстваш облекчение".

"В момента отношенията ни с Даниел са добри, общуваме предимно за неща, които са свързани със сина ни Габриел и как той да бъде щастлив. Психоложката ни посъветва са имаме т.нар. споделено родителство - колкото време е при мен, толкова да е и при Дани. Аз имам син и той има нужда от баща. А Дани е страхотен баща.

Много търпелив човек съм и не знам какво трябва да направи човек, че да повиша тон. Детето ме накара да се чувствам още по-свързана с Дани в това наше ядро като цяло.

 


Сърцето ми е не е готово за нова любов, страх ме е. Ако раздялата се беше случила по-плавно, може би щях да го приема за нормално. Но аз горях в тази любов и изведнъж някой ме попари", откровена е до болка най-успешната родна инфлуенсърка.

При първата ни раздяла с Дани преди години имах страх да излизам навън и да се показвам пред хора. Правеха се много колажи с различни шеги, свързани със ситуацията тогава. Тогава се разделихме, защото отидох да работя в Италия като хостеса, исках да си изкарам пари и да си сложа гърди. Харесах си едно момче италианец и като се прибрах в България Дани разбра, стана ясно, че и той е бил с други жени, но фокусът остана върху мен. Пък аз не умея да соча другия с пръст и да казвам : "И ти си го правил".

Той ме накара да изживея много голям срам, да се почувствам лош човек. С това момче от Италия обикаляхме много, понеже беше с големи възможности, возихме се на собствената му яхта и вътрешно се питах какво ли прави Дани. Послушах вътрешния си глас и реших, че има нещо недоизживяно. Ако не се бях върнала при Дани, щях цял живот да се питам какво щеше да стане, ако се бяхме сдобрили и дали щяхме да имаме щастливо семейство.

Най-силното нещо, което ми помогна при раздялата, е Габриел. Какъв пример му давам на него?! Каква майка искам да бъда за сина си - това си повтарях непрекъснато. Искам той да бъде силен човек и да вземе моя пример", разказа през сълзи тя.
 

Още по темата

Коментари

6 Златиста
  17 януари 2023 | 16:13 отговор
 

Объркани млади хора.. Не знаят какво имат прекрасно дете работа пари.. Приятели Живей те радвайте се на живота.. Уста имате акъл имате използвайте ги Споделено не споделено родителство детето ще страда.... Но те си знаят

 
5 Италиянски е.бач
  17 януари 2023 | 01:18 отговор
 

Балканските к.урви като тая ги е.беме поне по три пъти на ден в г.ъзъ по схемата г.ъз - уста - г.ъз!

 
4 ....
  31 май 2022 | 13:42 отговор
 

Тая жена е луда. Много преди операциите беше толкова красива,а той е може би най-грозния, изкривен и немъжествен нехранимайко в България. Не я разбирам какво му страда.

 
 
11 август 2022 | 16:56

да!!!!

3 Груйжчо
  31 май 2022 | 08:28 отговор
 

блбляяяя

 
2 hehe
  29 май 2022 | 17:11 отговор
 

що за плазмодий трябва да си, за да очакваш жена ти да идва при теб и да те пита добре ли си, какво ти липсва и какво трябва да променя, за да си щастлив???? Колкото повече време минава и излизат истории, толкова по-ясно става, че петканов е дъното, което човек може да стигне. Това включва и отношението му към Милен Цветков!

 
 
11 август 2022 | 16:57

ДА!!!!!

1
  29 май 2022 | 16:04 отговор
 

Курвата си е курва. Разбира се, харесала си е някой с големи възможности. С малки не става работата.

 
 
.
31 май 2022 | 13:43

те ваще за тва не те понасят

Добави Коментар

Най-четени