Поли Генова навърши 34. Миналата година певицата посрещна рождения си ден във Верона, но тази година, вероятно заради пандемията и малкия си син, тя си остана у дома.

Чаровната Поли не брои годините и смело минава през тях - с усмивка и чувство за хумор.

Генова сподели сладка снимка като стори във фейсбук, на която се усмихва и духа виртуална свещичка със своето момченце.

Младата майка, която гледахме в предаването "Черешката на тортата", смая всички с уникалното си меню и с едно признание за мъжа до себе си. Изпълнителката сподели, че появата на сина ѝ Даниел всъщност е била абсолютна изненада и за нея, и за любимия ѝ, тъй като по това време двамата не били стигнали до решението да започнат да работят за наследник.

Но Даниел изпреварил решението! След като разбира, че Поли е бременна, приятелят ѝ веднага се преместил да живее при нея, за да ѝ помага.

Генова впечатли зрителите на "Черешката на тортата" с меню от зимна супа „Капучино“, която съдържа пащърнак, целина, чесън, прясна мащерка, дафинов лист, индийско орехче и кестени, предястие – пролетни рулца, по рецепта на свекърва ѝ от Филипините. А основното - глазирана сьомга с цвекло и пресен портокал спечели сърцата на останалите участници в шоуто.