Помните ли бебето, което Майкъл Джексън провеси през балкона? Вижте как изглежда днес!

Помните ли шокиращата сцена с Майкъл Джексън и бебето, което той провеси през балкон преди близо 20 години, за да го покаже на насъбралите се 200 човека? Това действие от страна на краля на попа, излагащо живота на собственото му дете на опасност, тогава силно разбуни духовете и предизвика противоречиви мнения относно психическото му здраве.

В стремежа си да зарадва феновете си Краля на попа издигна бебето над парапета и то увисна над земята от третия етаж. Обяснимо, тази случка предизвика вълна от възмущение по целия свят.

Днес това бебе вече е пораснал млад мъж, а името му е Принц Майкъл Джексън II - най-малкият син на легендарния музикант. За жалост това събитие остава известно като едно от най-скандалните в живота на изпълнителя, поради което Принц вече не иска да бъде наричан с името, дадено от баща му.

Принц Майкъл Джексън II се ражда в началото на 2002 г., но бързо му лепват прякора Бланкет (одеяло), поради факта, че звездния му баща винаги покриваше лицето му с одеяло (или с кърпа, в случая с балкона). Момченцето е родено от сурогатна майка и е заченато със сперматозоидите на певеца. Името на майката до днес остава публична тайна.

View post on Instagram
 

Най-малкият син на Джексън е само на 7 години, когато баща му умира и остава заедно с по-големите си брат и сестра Принс и Парис под грижите на баба си Катрин. Всъщност Бланкет е детето на Майкъл, което стоеше най-далеч от светлината на прожекторите и по тази причина някои медии му лепнаха прякора "невидимото дете".

View post on Instagram
 

Днес младежът не желае повече да бъде наричан с псевдонима Бланкет, нито пък с името, което му е дал баща му. За себе си е избрал да се нарича Биги, както сподели самият той пред Би Би Си преди броени дни в едно от малкото си телевизионни интервюта. 19-годишният Биги обаче не пожела да разкрие как е избрал новия си прякор.

View post on Instagram
 

За разлика от брат си и сестра си, които нямат нищо против за се появяват редовно на светски събития и да говорят открито за семейството си, Биги предпочита да остане дискретен и далеч от светлините на прожекторите. Това, което винаги го е вълнувало обаче повече от всичко останало, е режисьорската професия.

"Баща ми беше много добър танцьор. А аз не мога да пея, нито да танцувам. Докато растях, исках да бъда режисьор, защото е по-забавно", споделя той в свое скорошно интервю.

View post on Instagram
 

През 2020 г. Принц Майкъл Джексън II си купи къща за повече от 2.5 млн. долара, разположена близо до дома на баба му, и днес живее като напълно самостоятелен мъж.

View post on Instagram
 

Богатството, което трите деца на Майкъл Джексън наследиха, възлиза на около 100 млн. долара за всяко едно от тях.

View post on Instagram
 

Четете още: Том Брейди разказа какво е да бъдеш с жена като Жизел Бюндхен