Посмъртно: Вин Дизел с мъжкарско признание към Пол Уокър

Вин Дизел отново успя да трогне почитателите си с прочувствени думи, които изпрати към небето, по адрес на покойния си приятел и актьор Пол Уокър.

Броени дни след като Уокър щеше да навърши 48 години, ако беше жив, колегата му сподели разтърсващ пост в социалните мрежи. Към снимка от кинохита „Бързи и яростни“, на която двамата са заедно, Дизел изля болката си от загубата на Уокър.

View post on Instagram
 

„Имам толкова много да ти разказвам... най-вероятно няма да повярваш как прекарах рождения ти ден... но заради мерките знам, че си бил с мен духом. Липсваш ми. Винаги“, написа Вин в Инстаграм.

Пол Уокър загина на 30 ноември 2013 г. в автомобилна катастрофа. Тогава той бе едва на 40 години. По време на трагедията Уокър се снима за „Бързи и яростни 7“. След смъртта му в неговата роля влизат братята му Кейлъб и Коди. Лицето на актьора е дигитално прикрепено към телата им, което създава илюзията, че той продължава да съществува във филмовата поредица.

На рождения ден на актьора емоционален спомен за татко си публикува и дъщерята на Пол – Медоу. Тя бе на 15 години, когато Уокър загина. „Честит рожден ден, тате. Обичам те“, гласи постът на момичето под снимка, на която позира заедно с Уокър. Медоу често почита паметта на татко си, като наскоро присъства на премиерата на деветия филм „Бързи и яростни“.

View post on Instagram
 

Наскоро Вин Дизъл дори коментира възможността момичето да се появи в продълженията от поредицата.

„Не бих изключил нито една възможност. Нека ви кажа, без да издавам нищо за десетия филм, че всичко е възможно“, загатна той. Допълва, че се опитва по всякакъв начин да защитава Медоу, на която е кръстник и която е останала доста близка със семейството му през годините. „Тя е първият човек, който ми честити Деня на бащата“, разкри неотдавна актьорът.

Дизел споделя още, че е изключително щастлив от факта, че Медоу питае изключително топли чувства към неговите деца. „Има моменти, в които я виждам как си играе с 6-годишната ми дъщеря и това ме кара да бъда изключително емоционален, защото се чудя колко ли щастлив е Пол, гледайки ни отгоре“, казва той.

Вин има 13-годишна дъщеря Хания Райли и 11-годишен син Винсет, които споделя с партньорката си Палома. Двамата се радват и на 6-годишната Паулин, която беше кръстена в чест на Пол Уокър.

View post on Instagram
 

Четете още: Да разчетем езика на тялото: Ето какво издава фотошопнатата корица на Меган и Хари