Предлагат на Джони Деп рекордна сума, за да стане част от "Карибски пирати"

28 юни 2022 | 17:18
10015
1
Инстаграм, Getty images
1

Джони Деп вероятно ще се завърне в "Карибски пирати", след като "Дисни" (Disney) му предложи 301 милиона долара, пише "Дейли Уайър".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

Деп бе "изключен" от снимките та продукцията през 2018 г. Сега, след като съдебно жури постанови, че Деп печели в делото за клевета срещу Амбър Хърд, нещата се променят за актьора.

Австралийският вестник "Поптопик" (Poptopic) твърди, че "Дисни" са "много заинтересовани да поправят отношенията си с Джони Деп. Те се свързаха с актьора и го попитаха дали би се заинтересувал да се върне за още един или два филма за "Пирати"".
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

"...Това, което мога да ви кажа, е, че студиото вече е изготвило проект за филм за Джак Спароу - така че те много се надяват, че Джони ще им прости и ще се върне в ролята на своя емблематичен герой.Компанията "подготвя сделка за 301 милиона долара, която ще включва значително дарение за благотворителна организация по избор на Деп. Съобщава се, че сделката е Джони Деп да се завърне като Джак Спароу в "Карибски пирати 6" и сериал на "Дисни Плюс" за ранния живот на капитана на Черната перла, пише Дир.бг.

Коментари

1
  29 юни 2022 | 12:43 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени