Прекрасни новини за състоянието на Сашка Васева

15 август 2022 | 14:36
2358
1
снимки: Instagram
1

Сашка Васева, която мина през безмилостни премеждия със здравето си последните месеци, изглежда че вече се подобрява значително. Днес научихме много добри новини от Германия, свързани със състоянието ѝ, а именно че вече може да се обслужва сама, което доскоро изглеждаше почти невъзможно.

Певицата вече е изписана от санаториума, в който лекари и сестри бдяха над нея денонощно и където я посещаваха психолози, за да запазят психическото ѝ състояние. След месеци мъчителни интервенции и манипулации, изгледите за бъдещето на Васева са изключително положителни. В момента тя е в дома на съпруга си Христо Бакърджиев в Германия, като изпитва огромно желание да се прибере в България и да пее отново на сцената. 

Според информацията, подадена от него, тя искала да се завърне още през август, но състоянието ѝ все още изисква тя да бъде близо до лечебното заведение, в което бе приета в края на миналата година преди да ѝ направят животоспасяващи операции.

 

Сашка Васева изпитвала умора и слабост, но всеки ден тя питала кога ще се прибере в България. Изглежда, че този момент вече не е далеч. Лекарите пък дават огромни надежди, че зрението на певицата ще се завърне. 

Четете още: Вижте първата снимка на Алекс Богданска в Инстаграм!


Още по темата

Коментари

1 Веса
  19 август 2022 | 09:07 отговор
 

Дано има късмет ! Желая й всичко добро

 

Добави Коментар

Най-четени