Автор
Ева Григорова

Принц Хари е бесен: Иска да уволни екипа на Меган!

След като херцогът и херцогинята на Съсекс бяха изтикани в периферията на платинения юбилей на кралица Елизабет II, принц Хари запланувал ново “бляскаво” завръщане на двойката под светлината на прожекторите.

То обаче претърпяло пълен провал и принцът бил бесен, ето и подробностите!



Миналия месец Хари изнесе специална реч в централата на ООН в Ню Йорк. Към херцога се присъедини съпругата му Меган Маркъл, а посещението им бе в чест на деня на Нелсън Мандела. Според кралския експерт Нийл Шон, Хари гледал на посещението на ООН като на потенциално „голямо завръщане“, но това така и не се получило, тъй като залата била полупразна. След провала, Хари бил „много, много ядосан“ и сега очевидно иска да се отърве от своя ПР екип.



„Това може да се окаже малко трудно, защото повечето от хората, отговорни за техния съвместен ПР, са назначени по препоръка на съпругата му, бивша актриса, Меган Маркъл.“ - каза още Нийл Шон.

Той отбеляза, че изглежда, че двамата в момента са в „продължаваща битка“ между „кого ще наемат, кого ще задържат и, което е по-важно, кого ще уволнят“.

Шон добави, че в „лошото медийно клане“, в което се намира в момента двойката, провалът в ОНН е „върхът на айсберга“ за Съсекс.



Меган и Хари обявиха плановете си да напуснат кралското семейство през януари 2020 г.

Двойката направи съобщението чрез своя акаунт в Instagram, като заяви, че иска да се „оттегли“ от ролята си на старши членове на кралското семейство, за да търси финансова независимост.