Принц Хари е разтревожен за дядо си, готви се за спешно прибиране

От няколко дни принц Филип е в болница, тъй като почувствал неразположение. Какво точно е състоянието му, все още не е известно, но научихме, че Хари е взел мерки за скорошно прибиране във Великобритания.

Принцът се е самоизолирал заедно със съпругата си Меган и сина им Арчи в дома им в Монтесито, тъй като трябвало да бъде подготвен за спешен полет, ако състоянието на дядо му се влоши. Поради преклонната възраст на Филип някои дори твърдят, че може да се очаква и най-лошото. Припомняме ви, че тази година той е на прага на 100-годишния си рожден ден.



Принц Хари вече е уредил частен самолет, ако състоянието на дядо му се влоши и се наложи да замине за острова. Той получава постоянни сведения за здравето на Филип и е в готовност да излети всеки момент. Но преди това да се случи, Хари ще трябва да бъде тестван за Ковид-19.

И въпреки че в момента всеки пристигащ във Великобритания от САЩ трябва да бъде автоматично поставен под карантина, принцът няма да бъде задължен като член на кралското семейство, ако тестът му се окаже отрицателен.



Не е известно дали Меган ще го придружи в пътуването, но по всяка вероятност ще предпочете да остане в дома им в Монтесито, тъй като вече е бременна в 5-и месец.

Четете още: Мика Стоичкова си татуира автографа на легендарния си баща