Принц Хари сподели как се е променил животът му след появата на сина му Арчи

Преди броени дни 36-годишният принц Хари сподели по време на видеоконференция, посветена на проблемите на околната среда, как се е променил животът му след появата на сина му Арчи.

"Животът сред природата има силата на изцеление. Когато станеш баща, всичко се променя, започваш да се замисляш какъв е смисълът на появата на този нов човек, когато светът гори? И ние не можем да оставим децата си без бъдеще, не сме тук за това. Вярвам и се надявам, че можем да направим света по-добро място", казва Хари.

View post on Instagram
 

Миналата година в интервю за "Вог" Хари призна, че с Меган планират да имат "максимум" две деца, за да намалят човешкото въздействие върху околната среда.

В края на ноември в The New York Times бе публикувано есето на Меган, развълнувало милиони хора по света. В него херцогинята разказа за спонтанния аборт, който е преживяла.

View post on Instagram
 

А това интервю на Хари, дадено по време на видеоконференцията, е първото след споделената тъжна новина. И той се държа доста мъжки, правейки паралел между природата и живота.

"Всяка капка дъжд, паднала от небето, е добре дошла за сухата земя. Би било страхотно всеки един от нас да се приема като тази капка дъжд и да се грижи за планетата. Природата е източник на живот", казва още Хари.