Принц Уилям с разтърсващи семейни кадри за рождения си ден и Деня на бащата

Принц Уилям сподели очарователни снимки, на които играе и се боричка с децата си. Повод за сладкия жест към последователите му в Инстаграм бе рожденият ден на принца, който тази година съвпадна с Деня на бащата.

View post on Instagram
 

На една от снимките 6-годишният принц Джордж, 5-годишната принцеса Шарлот и 2-годишният принц Луи са се покатерили върху гърба на засмения си баща.

На друга жизнерадостните малчугани позират отново до татко си на люлка в Амнър хол в имението Сандрингам. А на трета е рамо до рамо до своя баща - принц Чарлз.

View post on Instagram
 


Снимките са дело на съпругата на принц Уилям - Кейт Мидълтън, и са направени в началото на месеца.

View post on Instagram
 


Припомняме, че вчера престолонаследникът на британската корона навърши 38 години. Това е поредният в британското кралско семейство празник, отбелязан по време на ограничителните мерки заради Ковид-19 тази година.

През април кралицата навърши 94 години, а в началото на юни 99 години житейски опит натрупа и принцът - консорт принц Филип. Също през април 2 годинки отпразнува пък принц Луи, а Шарлот стана на пет през май.

В интервю, посветено на проблема за психичното здраве преди дни, принц Уилям отдели специално внимание на темата за бащинството, като сподели колко много е променило то живота и ценностната му система.

Деня на бащата достойно отбеляза и самият принц Чарлз. Той отправи послание в Туитър и сподели снимки в социалните мрежи на двамата си синове - Уилям и Хари.

Бъдещият крал на Великобритания публикува и мил семеен кадър от детството си, на който е заедно с родителите си - кралица Елизабет II, баща си - принц Филип, и сестра си - принцеса Ан.

View post on Instagram
 

Четете още: Честит рожден ден, принц Уилям!